I nxehti nga Saharaja gradualisht po i afrohet Ballkanit jug-lindor i cili do të japë efekt edhe në vendin tonë. Fillimi i javës ka nisur me mot të qëndrueshëm me diell në të gjithë vendin. Temperaturat do të jenë:

Zonat malore 15-31 gradë celsius

Zonat qendrore 18-35 gradë celsius

Zonat bregdetare 21-33 gradë celsius

Duke nisur nga dita e Martë deri në fundjave vala e të nxehtit do të përfshijë vendin dhe temperaturat pritet të arrijnë deri në 40 gradë celsius.

VERITAS.COM.AL/