Rama- edhe larg, edhe afër Metës
(FOTO: Arkiv)/ Kryeministri Edi Rama sapo ka mbledhur në një takim 74 deputetët socialistë që dolën nga zgjedhjet e fundit më 25 qershor. Th...
Ku bazohet frika për një qeveri të përbashkët PS-PD?!
Sipas Ylli Manjanit, ish ministër/ Ylli Manjani, jurist dhe politikan, po vëzhgon me vëmendje zhvillimet politike, sidomos projeksionet për një...