Kryeministri Edi Rama: Shumë nëpunës fshihen pas flamurit të PS
Kryeministri Rama tha në Librazhd se shumë zyrtarë fshihen pas flamujve të partive, ‘madje edhe pas flamurit të PS’,  për t’iu rënë njerëzve me sh...
“Tërhiq ministrat e PD-së nga qeveria socialiste!”. Selami i bën thirrje Bashës
“Unë nuk e kuptoj pse duhet të rrinë ministrat tanë në qeveri?! Duke u distancuar që tani nga marrëveshja, sepse marrëveshja ishte një nga shkaqet...
Rama- edhe shpall koalicion, edhe e mohon. Thotë se ‘nuk do të qeverisim vetëm’ por ‘me popull’.
  Kryeministri Edi Rama, gjatë takimit që po zhvillon me deputetët socialist, i ka kushtuar vëmendje edhe arkitekturës së ‘godinës’ së fitores...
Rama- edhe larg, edhe afër Metës
(FOTO: Arkiv)/ Kryeministri Edi Rama sapo ka mbledhur në një takim 74 deputetët socialistë që dolën nga zgjedhjet e fundit më 25 qershor. Th...
Ku bazohet frika për një qeveri të përbashkët PS-PD?!
Sipas Ylli Manjanit, ish ministër/ Ylli Manjani, jurist dhe politikan, po vëzhgon me vëmendje zhvillimet politike, sidomos projeksionet për një...