Gjermania nisi trenin e parë në botë me hidrogjen.
  Gjermania ditën e Hënë vuri mbi shina trenin e parë në botë që punon me hidrogjen, duke sinjalizuar e fillimit të sfidës ndaj trenave me...
Hap i madh: Testi i gjakut me kancer del “jashtëzakonisht emocionues’. Zbulohen 70 për qind e kacereve.
Shkencëtarët kanë bërë një hap shumë të rëndësishëm drejt njërit prej qëllimeve më të mëdha në mjekësi- testin e përgjithshëm të gjakut mbi kancer...
Makina pa shofer- një realitet apo fantazi?!
Makina pa shofer- kjo është një temë për të cilën është folur kaq shumë . Shumë kompani, përfshi edhe Tesla dhe Google kanë punuar për të krijuar ...
Stephen Hawking ka një parashikim të pabesueshëm për vitin 2017
Stephen Hawking është i njohur për arritjet e tij novatore në shkencë, por shumë nuk e kuptojnë që fizikani është gjithashtu i njohur për parashik...
Makinat elektrike nuk do të na çojnë shumë larg. Sepse nuk munden.
Në qoftë se problemet e gamës dhe të çmimit të baterisë mund të zgjidhen, ndalimi i makinave me diesel dhe patrol, nuk mund të diskutohety. Nga...
Telefoni Mobile Nokia 3310 ringjallet pas 17 vjetësh. Ja cili është: MWC 2017
(FOTO: Nokia 3310 origjinal i prodhuar para 17 vjetësh)/ Nokia 3310 është ringjallur pas 17 vjetësh kur doli për herë të parë; shumë njerëz mes...
Më shumë se 250,000 të punësuar në Britani mund të zëvendësohen nga robotë
Rreth 250,000 vende pune të zëna nga puntorët e sektorit publik mund të zëvendësohen nga robotë në 15 vitet e ardhshme, duke qenë se inteligjenca ...
Dy ekonomistë fitojnë Çmimin Nobel për teorinë e kontratave.
Britaniku, Oliver Hart dhe finlandezi Bengt Holmstrom fituan Çmimin Nobel në Ekonomi, çmim që u dha sot, e Hënë,  nga Komiteti i Nobel në Oslo për...