Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, pritet të takohet sot me presidentin e Shteteve të Bashkuara, Donald Trump.

Burimet që konfirmojnë takimin, nuk japin detaje mbi termat dhe formatin e takimit të kryetarit të Opozitës në Shqipëri me presidentin e Shteteve të Bashkuara.

Nga burime të PD nuk ka asnjë konfirmim dhe as mohim mbi takimin.

Veritas.com.al/