(FOTO: Steve Bannon)/

Ditën e Diele, në “East Room” të Shtëpisë së Bardhë, në ceremoninë e betimit të stafit është betuar edhe shefi i Strategjive të Presidentit Donald Trump, këshilltari i vjetër Steve Bannon. Ai u betua para zëvendës- presidentit Mike Pence.

Emërimi i banon në pozitën e shefit të Strategjive kishte shkaktuar debate të mëdha, sidomos në klanet anti-semitiste dhe deri në radhët e kongresmenëve Republikan.

/Veritas.com.al/