Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ka quajtur sulmin ajror të kryer gjatë natës mbi Siri si një mision i “ekzekutuar në mënyrë perfekt”, duke shtuar : “se “Misioni ishte i përkryer”.

Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar dhe Franca, të tre qeveritë e tyre sulmuan të njëjtin objektiv: Pozicionet e armëve kimike!

Më shumë se 100 raketa u vunë në përgjigje të sulmeve kimike vdekjeprurëse në qytetin Douma të javës së kaluar.

Presidenti Rus, Vladimir Putin tha se dënonte sulmet e Perëndimorëve “në mënyrën më serioze”.

Rusia, aleati kryesor i Sirisë, ka kërcënuar shpagim të armatosur në qoftë se është qëlluar ndonjë nga forcat Ruse.

Veritas.com.al/