Etiketa: is_tag

KAS rrëzon kërkesën e PD-së dhe LSI-së/ Nuk ka përsëritje të zgjedhjeve në Korçë dhe Elbasan.
Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve ka rrëzuar kërkesën e opozitës për të shpallur të pavlefshme zgjedhjet në Korçë dhe në Elbasan. Ditën e sotme pritet që të jepet edhe vendimi për zgjedhje...
KAS rrëzon kërkesën e PD për provat shtesë për qarkun e Tiranës
Komisionit të Ankesave dhe Sanksioneve vendosi të administrojë provat e depozituara nga palët ankimore dhe ato që u depozituan sot nga Partia Demokratike. Po ashtu u vendos rrëzimi i kërkesës së...
Mblidhet KAS, Pelinku e PD hedh poshtë akuzat e opozitës për votim të dyfishtë
KAS është mbledhur edhe sot, mbledhje kjo ku do të vijojë shqyrtimin e ankimeve të rezultatit të 25 prillit për qarkun Vlorë, Gjirokastër dhe Berat. Nënkomisionerja Shtetërore e Zgjedhjeve, Lea...
Hapen disa kuti votimi për qarkun Berat, KAS: Pranohen si provë disa nga materialet e dorëzuara nga LSI dhe PD
KAS në mbledhjen e sotme ka vendosur të hap kutitë për disa qendra votimi që janë kërkuar nga LSI dhe PD për qarkun e Beratit, ku do të marrë si prova disa nga materialet e dorëzuara nga ky subjek...
KAS rrëzon kërkesat e PD-LSI, pranon vetëm provat e dy partive, jo shtesa nga institucionet shtetërore.
Ankimimi i PD-LSI për rezultatin e zgjedhjeve në qarkun e Gjirokastrës do të shqyrtohet duke marrë për bazë vetëm provat e sjella nga këto dy forca politike, pa marrë prova shtesë nga institucione...
Sot mblidhet KAS, shqyrtohen kërkesat ankimore për rezultatin e zgjedhjeve!
Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve është mbledhur sot për të shqyrtuar ankesat për rezultatin e 25 prillit. Sot shqyrtohen paditë e depozituara pranë KQZ...
Kolegji Zgjedhor merr vendimin, fletët e votimit do të identifikohen me numra. Fiton kërkesa e PS
Kolegji Zgjedhor ka lënë në fuqi vendimin e KAS për fletën e votimit në zgjedhjet e 25 prillit. Pra, me anë të këtij vendimi, identifikimi i kandidatëve në fletën e votimit do të jetë me numra ...
KAS pranon kërkesën e PS-së për fletën e votimit, rrëzon PD-në
  Komisioni i Ankimimit dhe Sanksioneve ka pranuar kërkesën e Partisë Socialiste për fletën e votimit, duke rrëzuar kështu propozimin e PD-së. PS kërkonte që kandidatët të vendoseshin me nu...
Kolegji Zgjedhor rrëzon vendimin e KAS për listën Basha: PD do të shkojë në zgjedhje me vetëm 153 kandidatë
Kolegji Zgjedhor ka pranuar padinë e Partisë Socialiste për të rrëzuar vendimin e KAS, sa i takon numrit të kandidatëve për deputetë në listat zgjedhore të 25 Prillit. Në këtë mënyrë Kolegji de...
Kolegji Zgjedhor nis shqyrtimin e padisë së parë që lidhet me zgjedhjet e 25 prillit
Kolegji Zgjedhor nisi shqyrtimin e padisë së parë që lidhet me zgjedhjet e 25 prillit. Bëhet fjalë për listën e kandidatëve të koalicionit opozitar Partia Demokratike Aleanca për Ndryshim. Erid...