Komisioni i Ankimeve dhe Sanksioneve ka rrëzuar ankimimin e Sali Berishës.

Berisha kërkonte pezullimin e regjistrimit të PD-së së Alibeajt deri në marrjen e vendimit nga Kolgeji Zgjedhor, por kjo kërkesë nuk u rrëzua nga KAS.