Etiketa: is_tag

SHBA: Dhoma e Përfaqësuesve në kaos pasi Kevin McCarthy humbi votat për kryetar.
Në një ditë të dramës së politikës së lartë, udhëheqësi republikan Kevin McCarthy dështoi  në përpjekjen e tij për t'u zgjedhur Kryetar i Dhomës së Përfaqësuesve të SHBA. Dhoma u mbyll pa një kry...
SHBA/ Dhoma e Republikanëve hap hetimin ndaj familjes Biden
Dhoma e GOP hap hetimin ndaj familjes Biden për evazion të mundshëm fiskal, pastrim parash, shkelje të trafikimit të qenieve njerëzore Anëtarët e Dhomës Republikane të kontrolluar rishtazi njof...
Hakmarrjae Trump/ Ish presidenti merr nën kontroll Partinë Republikane
  Roberto Vivaldelli Lajmi evidenton se sa, edhe sot, figura karizmatike e ish-Presidentit të SHBA Donald Trump ka një kontroll në Partinë e Madhe të Vjetër: Republikanët e Dhomës, në f...
Trump le të hapur mundësinë e rikandidimit në 2024
Ish-Presidenti i SHBA Donald Trump u shfaq të dielën si republikani dominues i vendit, me përpjekjen që partia të fitojë përsëri kontrollin e Kongresit vitin e ardhshëm dhe ndoshta të kandidoj...
Pollak: Ku shkojnë mbështetësit e Trump nga këtu?
JOEL B. POLLAK Presidenti Donald J. Trump mbyll presidencën e tij të Mërkurën si një hero tragjik. E meta fatale që e bëri atë të suksesshëm - vullneti i tij për të fituar, pavarësisht - solli ...
76% e Republikanëve ka pak të ngjarë të votojnë më për ligjvënësit e tyre që votuan pro impeachmentit/ Sondazhi
Shumica dërrmuese e mbështetësve të Trump dhe Republikanëve në shtetet e fushës së betejës ka më pak të ngjarë të votojnë për një anëtar të Kongresit që voton në favor të fajësimit të Presidentit ...
Dy të tretat e Republikanëve të gatshëm të votojnë për Trump në primaret e GOP 2024/ Nolte
  JOHN NOLTE Tani kemi dy sondazhe që tregojnë se fushata aktuale e iluminimit të mediave fake nuk po funksionon. Që nga sot, Rasmussen Reports tregon se shkalla e aprovimit të Presiden...
Matt Rosendale dhe Andy Biggs bëjnë thirrje që Liz Cheney të shkarkohet pasi mbështeti Demokratët për shkarkimin e Trump
  Kryetari i Grupit të Grupit të Dhomës së Lirisë Andy Biggs (R-AZ) dhe Rep. Matt Rosendale (R-MT) kërkuan rrëzimin e Rep. Liz Cheney (R-WI) si kryetare e Konferencës Republikane të Dhomës...
Republikani Aderholt parashikon se Republikanët do të fitojnë mazhorancën e Dhomës në 2022
Nga: JEFF POOR   Gjatë një interviste Rep. Robert Aderholt (R-AL) paraqiti perspektivat për Partinë Republikane, veçanërisht pasi GOP bëri fitime në Dhomën e Përfaqësuesve në zgjedhjet ...
Sondazhi: 52% e Republikanëve besojnë se presidenti Trump ‘fitoi me të drejtë’ zgjedhjet
Nga: HANNAH BLEAU Një shumicë e Republikanëve besojnë se Presidenti Trump "fitoi me të drejtë" zgjedhjet presidenciale dy javë më parë, tregoi një sondazh i Reuters / Ipsos. Sondazhi, i marr...