Dhoma e GOP hap hetimin ndaj familjes Biden për evazion të mundshëm fiskal, pastrim parash, shkelje të trafikimit të qenieve njerëzore

Anëtarët e Dhomës Republikane të kontrolluar rishtazi njoftuan të enjten një hetim mbi biznesin e familjes Biden dhe nëse presidenti Joe Biden është komprometuar nga skemat e biznesit të familjes.

Rep. James Comer (R-TN), republikani më i lartë në Komitetin Mbikëqyrës, njoftoi gjatë një konference për shtyp se familja Biden do të hetohet për shkeljet e kryera- sipas tij.
“Dua të jem i qartë, ky është një hetim i Joe Biden,” tha Comer.- Marrëdhëniet e biznesit të familjes Biden implikojnë një gamë të gjerë kriminaliteti nga trafikimi i qenieve njerëzore deri te shkeljet e mundshme të kushtetutës.”

“Në Kongresin e 218-të, ky komitet do të vlerësojë statusin e marrëdhënies së Joe Biden me familjet e tij partnerë të huaj dhe nëse ai është një president i komprometuar ose i lëkundur nga dollarët ose ndikimi i huaj”, tha ai.