Qeveria Shqiptare nuk i ndal investimet në shëndetësi.
Për herë të parë, Kryeministri Rama ka publikuar pamjet nga Materniteti i Ri, ‘Mbretëresha Geraldinë’, një shëmbëlltyrë e perfeksionit të mirëqeverisjes.
“Është një projekt i shumëpritur, pasi do të sigurojë kushte dinjitoze për nënat e reja dhe fëmijët që vijnë në jetë. Marteniteti i ri në Tiranë do të jetë me 3 kate: Pjesa e parë e godinës historike nuk preket, vetëm rehabilitohet. Godina e re do të jetë gati brenda 3 vitesh”, njofton kryeministri.
VERITAS.COM.AL