Tucker Carlson hapi programin  e tij të martën në mbrëmje duke mbrojtur zbatimin e ligjit dhe duke shkatërruar ata që kanë mbrojtur rebelët dhe grabitësit ndërsa demonstratat mbarëkombëtare në emër të George Floyd vazhduan edhe një natë tjetër.

“Politikanët, të famshmit, drejtuesit e korporatave, klerikët, spirancat e lajmeve, atletët profesionistë, pothuajse çdo person në këtë vend ku ne u rritëm nga fëmijëria dhe ku kërkojmë respekt … të gjithë këta po u mbijnë anën njerëzve që djegin stacionet e policisë”, tha hosti i Fox News, “Tucker Carlson Tonight”.

“Turma e pa këtë dhe u bë më e fortë. Natën e kaluar, ata filluan të qëllonin mbi policë. Për 38 vjet, David Dorn ishte një oficer policie në qytetin e St. Louis. Askush nuk e akuzoi Dorn për racizëm. Ai ishte i zi. Ai ka vdekur tani. Ai u vra mbrëmë nga turma. Vrasja e tij u transmetua drejtpërdrejt në Facebook.

“Atëherë dhuna u përshkallëzua prej atje në Shën Luigj, vetëm. Katër oficerë të tjerë aktiv policie u qëlluan natën e kaluar. Në Las Vegas, një oficer mori një plumb në kokë. Ai është akoma në gjendje kritike. Sapo dielli perëndoi, policët në të gjithë këtë vend, u gjendën nën sulm “.

Carlson pyeti me zë të lartë se çfarë efekti do të kenë sulmet ndaj zbatimit të ligjit mbi njerëzit e ngarkuar me mbrojtjen e publikut.

“Sa net të tjera si kjo mund të kalojmë? Sa më shumë net si kjo përpara se askush në Amerikë të mos mbetet pa shërbyer si oficer policie?”, tha Carlson. “Nuk ia vlen. Personat përgjegjës ju urrejnë. Puna nuk paguan sa duhet. Kush do t’i zbatojë ligjet? Kush do të jetë përgjegjës?

“Epo, të rinjtë e dhunshëm me armë do të jenë përgjegjës. Ata do të bëjnë rregullat, përfshirë rregullat në lagjen tuaj. Ata do të bëjnë atë që dëshirojnë. Do të bëni ato që thonë ata. Askush nuk do t’i ndalojë “, paralajmëroi Carlson. “Ju nuk do të dëshironi të jetoni këtu kur kjo të ndodhë.”

Ankormeni më pas kritikoi kandidatin e supozuar presidencial Demokratik, Joe Biden për dështimin në mbrojtje të oficerëve të policisë gjatë fjalës së tij për situatën në Filadelfia, e cila kryesisht u përqendrua në garën presidenciale.

“Pra, pyetja është, si e ka avancuar vrasja e David Dorn kauzën e drejtësisë racore? Saktësisht. Asnjë shpjegim, Biden nuk bëri asnjw hap,” tha Carlson. “Ndërkohë, stafi i Biden vazhdoi të dërgonte para për rebelët. Demokratët e tjerë ndiqnin në sinkron të përsosur.”

Carlson gjithashtu shpërtheu ndaj moderatorit të CNN, Don Lemon dhe Rep. Rashida Tlaib, D-Mich.

“Don Lemon dhe Rashida Tlaib nuk u interesojnë aspak forcat e ligjit. Lagja juaj nuk është problemi i tyre. Ata janë aty për revolucion. Dhe mos bëni gabim, është një revolucion nga lart, i drejtuar nga poshtë,” tha Carlson. “Ky është revolucioni i vetëm në histori që po zhvillohet jo në emër të klasës punëtore, por kundër tyre”.

VERITAS.COM.AL