Nga Erla Mëhilli/ Fb

Lexoj Çilin dhe nuk di ç’të bej, të qesh apo te qesh me të madhe.

Di vetem qe, nëse Berisha do të  kishte pranuar t’ia kalonte ligjin klientelist, Çili do ishte gati t’i vinte UET-it, jo vetëm emrin e Argites, por emri i gjyshit te doktorit do i dukej emri me i bukur ne bote për një universitet.

Veritas.com.al/