Sekretari i Shtetit i Shteteve të Bashkuara, Rex Tillerson ka hedhur poshtë thashethemet për një çarje me Donald Trump. Mes raporterëve të mediave ai e ka quajtur pressidentin “i metë”.

“Unë nuk kam të bëj me gjëra të vogla si kjo”, tha ai pa mohuar çfarë kishte thënë.

Zoti Tillerson thërriti një konferencë shtypi pas raportimit nga NBC ku tha se e kishte në konsideratë dorëheqjen në fillim të vitit.

Ai tha se angazhimi i tij ndaj Shtëpisë së Bardhë të zotit Trump është aq i fortë sa kurrë; dhe do të qëndrojë në detyrë aq gjatë sa të jetë e nevojshme”.

Veritas.com.al/