Vajza e Richard Williams, të cilën Will Smith e portretizoi në “King Richard”, po bën thirrje që aktorit t’i hiqet Oscar-i pas ngjarjeve të së dielës mbrëma.

Sabrina Williams, 57 vjeç, i tha US Sun: “Kështu që Will Smith u zemërua, kaloi në det dhe sulmoi një person tjetër. Pastaj nuk mund të kërkosh falje dy minuta më vonë. Ka humbur mendjen. Uau”.

“Unë pajtohem se atij duhet t’i hiqet çmimi Oscar,” shtoi ajo në media.
Ndërkohë, bordi i Akademisë së Arteve dhe Shkencave të Filmit është planifikuar të mblidhet të mërkurën, dhe mund të marrë një vendim për fatin e Smith. Është e paqartë se çfarë mund të vendosë bordi.
Sabrina vazhdoi të tregojë se edhe ajo vuan nga alopecia dhe mund të “lidhet” me atë që po kalon gruaja e Smith, Jada Pinkett Smith.

Por nuk është koha apo vendi.

“Por thjesht të dalësh në skenë në mes të një ngjarjeje dhe të godasësh dikë, të zbresësh poshtë dhe më pas të bërtasësh nga vendi. Kjo nuk është e përshtatshme,” vazhdoi Sabrina.

“Nëse ata nuk ia marrin këtë gjë,  duhet ta ndalojnë edhe që të marrë pjesë në ngjarje përsëri, pasi kjo është thjesht qesharake. Unë nuk kam asnjë simpati për të sepse kjo është thjesht sjellje e papërgjegjshme,” tha ajo për US Sun.