Regjisroi Clint Eastwood ka odruar një këshillë të çuditshme për aktorët më të rinj- Spencer Stone, Alek Skarlatos, dhe Anthony Sadler — që të përgatiten për filmin “The 15:17 to Paris.”

Në vitin 2015, Stone, Skarlatos, dhe Sadler ishin në tren për në Paris kur një terrorist hyri në  tren.

Ndërsa Ayoub El Khazzani luftonte me armën e tij, një djalë i ri e kapi dhe e rrahu, Stone, një mjek i Forcave Ajrore të shteteve të Bashkuara, gjithashtu përdori duart e tij për të mbajtur njeriun e çuditshëm Mark Moogalian, nga gjakderdhja që po i merrte jetën.

Tani të tre miqtë kanë rikrijuar skenën e heroizmit prej dy minutash për një skenë të argjendtë. Ndërsa Eastwood ishte i vendosur që këta të  portretizonin veten e tyre, këta vetë nuk ishin edhe aq të sigurt.

Sadler tha për ‘Stars and Stripes’ se nuk donte të ‘rrënonte’ filmin, por Stone e bindi mbi këtë mundësi.

“Kur realiteti erdhi, dhe ne e pëlqejmë ‘ vërtet falënderojmë zotin Eastwood për mundësinë që na dha, por gjithashtu mendojmë se kemi nevojë për një klas në aktrim”, tha Stone.

Veritas.com.al/