INFO- CAFE: Ja emrat e qeverisë “Rama 2”
Me mbylljen e zgjedhjeve  kryetari i PS që fitoi zgjedhjet për të qeverisur edhe e vetme,  Edi Rama, ka nisur të mendojë për qeverinë e re dhe nje...
Faqja 2 prej 212