Zv.Ndihmës Sekretari i Shtetit dhe i Dërguari i Veçantë për Balkanin Perëndimor, Matthew Palmer u takua me ambasadoren e re të SHBA në Shqipëri, Yuri Kim.

Ambasada amerikane bën me dije se dy ishin çështjet të cilat kanë shënjuar vitin 2020 për botën dhe Shqipërinë, konfliktin SHBA- Iran si dhe marrëveshjen mes palëve politike në Shqipëri për Reformën Zgjedhore.

STATUSI I AMBASADËS SË SHBA

Zv.Ndihmës Sekretari i Shtetit dhe i Dërguari i Veçantë për Balkanin Perëndimor Mattheë Palmer u takua me Ambasadoren Yuri Kim për të diskutuar qëndrimin e guximshëm dhe parimor të Shqipërisë mbi Iranin, si dhe lajmin pozitiv lidhur me përkushtimin ndërpartiak për të realizuar reformën zgjedhore në përputhje me rekomandimet e OSBE/ODIHR. #SHBAQendronKrahShqiperise.

Veritas.com.al/