(AP) — Kancelarja gjermane, Angela Merkel thotë se takimet mes presidentëve: të Shteteve të Bashkuara dhe të Rusisë, do të jenë ‘normal” përsëri.

Merkel e bëri komentin ditën e Premte pasi presidenti Donals Trump ftoi presidentin Vladimir Putin në Shtëpinë e Bardhë.

Më herët, kësaj jave, të dy presidentët kishin një takim në Finlandë.

Merkel tha se “në princip është gjithnjë mirë për të gjithë kur ka bisedime, veçanërisht kur ka bisedime mes këtyre dy vendeve”.

Ajo tha: “Unë mendoj se përsëri do të jetë normal për Shtetet e Bashkuara dhe për Rusinë që presidentët të takohen”.

Veritas.com.al/