Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump është lideri më i ndjekur në Twitter, duke tejkaluar edhe Papa Franceskun, për nga numri i ndjekësve në rrjetin social.

Me rreth 40 milionë ndjekës, Trump është në krye të listës së 890 liderëve botërorë, ku përfshihen krerët e shteteve, qeverive dhe lideri i Kishës Katolike në Vatikan.

Veritas.com.al/