Një zjarr i madh ka përpirë konviktin e qendre trajnimi për të rinj në një nga klubet më të mëdha të futbollit në Brazil, duke vrarë 10 persona.

Tre të tjerë gjithashtu janë plagosur kur zjarri shpërtheu në Ninho de Urubu, një fushë trainimi i klubit të futbollit Flamengo, në Rio de Janeiro.

Të 10 viktimat thuhet nga media lokale ishin të atletikës për të rinj. Shkaku i zjarrit nuk është bërë akoma i njohur.

Flamengo është një nga klubet më të mëdha në Brazil dhe më i njohuri ndërkombëtarisht.

Ish lojtari dhe legjendë e futbollit të Brazilit, Ronaldinho, shprehu ngushëllimet  e tij për këtë ‘tragjedi të tmerrshme’ në një nga tuitimet e tij të të Premtes.

Veritas.com.al/