SHBA i kanë vendosur vulën zgjedhjeve të 25 prillit, duke vlerësuar si korrekt procesin dhe duke hedhur poshtë pretendimet e opozitës për vjedhje votash.
Misioni i SHBA në OSBE vlerëson se procesi zgjedhor ishte korrekt dhe transparent.
“Zgjedhjet në Shqipëri ishin korrekte. Vëmë re se këto zgjedhje panë zbatimin e suksesshëm të kodit të ri zgjedhor”, thuhet në reagimin e Misionit të SHBA në OSBE.
VERITAS.COM.AL