Elsës, kur e dogjën, nuk iu gjend njeri
    Frrok Çupi Elsën e ‘dogjën’ në Romë. Gazeta italiane ‘La Republica’, në datë 16 mars të vitit, njoftoi se ‘EIlsa Lila, këngëtar...
Diva- Divine- Divjakë
 Frrok Çupi Domethënë: Primadona- Hyjnorja- Divjaka! Kaq është thënë në këto tre fjalë. Duket se Divjaka vjen nga dy të parat: Diva dhe D...
I treti është SPAK.
Frrok Çupi Nuk mund të thuash se SPAKU është i pari, edhe pse gjithë përkëdhelitë e botës po i shkojnë këto ditë. Dje, njëri nga specialët e or...
Tradhtia e Dritan Abazovicit dhe e Mark Milanit
  Frrok Çupi Pas ca kohe edhe Dritan Abazoviç i Malit të Zi, mund të na dalë ‘tradhtar’. Tani për tani po ngremë botën më këmbë se ‘një shq...
Njerëz në radhë për të vrarë Krishtin e Europës
  Frrok Çupi Në radhë proteste... Edhe para 30 vjetësh e kam parë po këtë imazh në Europë: Qytetarët e vendit sollën ushqim për refugjat...
S’KA GJË TË RE NË PD
  Frrok Çupi Në PD, pas gjashtës, ka vërshuar një marrëzi tjetër, marrëzi që ka zgjuar mijëra pyetje. Tani në atë parti mund të merresh ves...
Një raketë shqiptare në Kiev
  Frrok Çupi Të paktën sot, presidenti i Shqipërisë mund të kishte udhëtuar për në Kiev. Ka rastin të qëndrojë në sheshin ‘Nëna Ukrainë’, të pak...
Trump paralajmëron se ‘lufta botërore’ mund të jetë e radhës pasi Rusia vazhdon pushtimin në Ukrainë
Ish-presidenti Trump paralajmëroi se pushtimi me shumë fronte i Rusisë në Ukrainë mund të çojë në "luftë botërore" dhe i tha Fox News Digital se a...
Ca llamba që na ndezën Inceneratorët
  Frrok Çupi ‘Dritëza’ e parë që lëshoi mjeti i ri i djegies së plehrave ‘incenerator’, është dritëz mbi gjuhën, që gjuhëtarët e përkushtua...
Poetët presin të vdesë një poet
  Frrok Çupi Pse vdes poeti më shumë se një herë? Pyes sepse kam parë me sytë e mi dhe e kam përjetuar këtë ‘masakër’ të shpirtit. Ndosh...