Becchetti, një sundimtar i budallenjve
  Frrok Çupi Tani Francesco po e turbullon vendin tonë edhe me mosqenien e tij. Kur hyri këtu e kishte menduar ndryshe... Në vitin 1992 vjesh...
Ç’më bëre more Mehdi Bushati, më bëre të tregoj ngjarjen e tmerrshme!
  Frrok Çupi Ah, more Mehdi, ç’deshe që trazove dynjanë bashkë me Ilir Metën. Nuk kam dashur kurrë të dëshmoj, po kurrë... Ti ke bërë namin...
2 prilli, totem i kujt?
Frrok Çupi Po të kërkoje vrasësit e katër Dëshmorëve të Demokracisë, sot duhej të ishe në Shkodër; ja, aty rreth vendit ku vendoseshin kurora d...
Sot, gjithë ditën, do të shahet Tinka
Frrok Çupi E çmuara Tinka, po të kërkojnë të të gjejnë; që në mëngjes po të kërkojnë. E ku dinë këta se ti jeton në një lagje popullore të Tira...
Ta çojmë Shqipërinë te Vranicki
  Frrok Çupi Këta e patën çuar një herë Shqipërinë në Evropë, te Franc Vranicki... e ça duan prapë? Ça duan që thërrasin rrugëve ‘Ta çojmë Shqip...
Këta kërkojnë Shqipërinë e tyre
  Frrok Çupi Këta u zgjuan papritur dhe zbritën me tërsëllima; u zgjuan dhe kërkojnë atë që kishin lënë. Nuk kanë faj pse po e bëjnë këtë: ...
Edhe më i miri është më i keqi
  Frrok Çupi As deputeti Boçi i Elbasanit nuk duhej të bënte ‘rrugaçin’ kundër një biznesmeni; as Lul Basha nuk duhej të bënte si shkrimtar...
Monologu i duarve
  Frrok Çupi Njeriu nuk ka vetëm duar, madje duart i ka larg, në ekstremet e tij, në fund të krahut. Por ka dy kohë kur duart përdoren para orga...
AstraZeneca, zonja që mundi Evropën
  Frrok Çupi Tani duket se lufta mes Evropës dhe vaksinës anglo- suedeze mbaroi: Europa i ra në gjunjë Zonjës që e kishte përfolur dhe mall...
Nuk mund të qeshet me gjithçka
    Frrok Çupi Sot po qeshim, por nuk mund të qeshet me gjithçka. Qysh se mbaroi beteja e Ilir Metës, president, me Policinë...