Arrestohet shtetasi Kristjan Kelmendi, 20 vjeç, i dyshuar per vrasjen e ish-deputetit Pashko Ujka.

20-vjeçari dyshohet se ka shenja baruti ne duar dhe gjithashtu dyshohet per nje borxh te pashlyer te ish-deputetit ndaj te riut per nje apartament

Policia dhe prokuroria vijojne hetimet.