Michelle Obama feston në universitetin Princeton duke hequr emrin e presidentit Woodrow Wilson
Ish zonja e parë Michelle Obama të hënën vlerësoi çështjen alma në Universitetin Princeton për heqjen e emrit të Presidentit të 28-të Ëoodroë Ëils...
Vetëm gjysma e votuesve besojnë se Biden është “mendërisht dhe fizikisht” i aftë për detyrën e presidentit.
Votuesit kryesorë të fushës së betejës presidenciale mbeten të pasigurt për aftësinë e Joe Biden (D) për të "trajtuar mendërisht dhe fizikisht" de...
Donald, mbrojtësi i Perëndimit
Nga: Giovanni Sallusti Më në fund dikush prishi magjinë. Për javë të tëra, ajo pjesë e njerëzimit që thuhet se është e “civilizuar”, po e prano...
FBI ‘po shikon me kujdes’ ndërhyrjen e huaj në protestat e George Floyd, thotë Wray
FBI po "shikon me kujdes" mundësinë që aktorët e huaj po ndikojnë në protestat nganjëherë të dhunshme në mbarë vendin, pas vdekjes gjatë arrestit të...
COVID19/ New York anulon maratonën
Tamam tani, pikërisht tani kur shihej një spirale e vogël drite, pikërisht kur shumë virologë kanë filluar të shpjegojnë se Covid po e lëshon paks...
Ish- zyrtarë të Bush në administratën Trump formojnë super PAC pro-Biden
Nga Paul Steinhauser | Fox News Republikani për një kohë të gjatë, Matt Borges ka nisur një mision për të ndihmuar demokratin Joe Biden që të m...
Tucker: Black Lives Matter ‘gëzon imunitet pothuajse të plotë nga kriticizmi,’ SH.B.A. është në një “moment të rrezikshëm”
Charles Creitz | Fox News Tucker Carlson hapi edicionin e së hënës të "Tucker Carlson Tonight" me një diskutim mbi popullaritetin e lëvizjes Bl...
Steve Hilton thotë se votuesit duhet të vendosin: ‘Reformimin e policisë me Trump, ose heqjen e policisë me Demokratët’
Yael Halon | Fox News   Zgjedhjet presidenciale të vitit 2020 do të jenë një referendum mbi angazhimin e vendit për "reformën e policis...
Verifikim i fakteve: Dr. Martin Luther King, Jr. nuk i mbështeti rebelimet
JOEL B. POLLAK, BREITBART POHIM: Dr. Martin Luther King, Jr. thoshte: " rebelimi është gjuha e të padëgjuarve". VERDIKT: E vërteta. Sidoqoft...
Tucker Carlson: Trazirat nuk kanë të bëjnë me George Floyd ose drejtësinë racore. Ato kanë lidhje me Trump dhe kapjen e pushtetit
Javën e kaluar, të gjithë ne kemi parë kaosin të shkatërrojë vendin tonë të dashur. Dhuna dhe shkatërrimi kanë qenë kaq dërrmuese, aq tronditëse, ...