CHARLIE SPIERING

Presidenti Donald Trump kritikoi të shtunën mediat establishment në Shtëpinë e Bardhë për përhapjen e frikës me raporte false.

“Disa media duhet të ndalojnë përhapjen e thashethemeve të rreme dhe krijimin e frikës dhe madje edhe panikut me publikun,” tha Trump.

Presidenti komentoi për gazetarët gjatë konferencës për shtyp në Shtëpinë e Bardhë pasditen e së Shtunës.

“Unë mund t’i them emrat e tyre, por janë gjithmonë të njëjtat, mendoj se ata po kërkojnë shikime. Nuk e di se çfarë po kërkojnë,” tha Trump, duke e quajtur ate “kaq të keqe për vendin dhe po aq keq për Boten.”

Presidenti u kujtoi gazetarëve se ata kishin vlerësimin më të ulët të miratimit të secilit gjatë krizës.

“Duhet te bëhemi bashkë për një kohë,” tha Trump. “Jepini fund, dhe pastaj kthehuni te lajmet tuaja të rreme.”

VERITAS.COM.AL