Duka dhe Dukesha e Kembrixhit janë shpërblyer me 100, 000 euro nga një gjykatë e Francës, pas revista publikoi foto topless të Dukeshës në vitin 2012.

Gjykata depozitoi imazhet, të marra gjatë pushimeve të çiftit mbretëror në Provence, ku u prek privatësia e tyre.

Gjykatësi gjithashtu gjobiti stafin e revistës ‘Closer’ me më shumë se 100, 000 euro- shuma maksimale që lejohet në këtë rast.

Çifti mbretëror është shpërblyer me 50,00 euro secili për dëmin.

Shuma ëhstë ulur nga 1.6 milionë euro që kishte kërkuar avokati i Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit.

Veritas.com.al/