1.Në TV Klan erdhi zgjidhja ekstreme…

Pas pyetjeve, përgjigjeve, e debateve, se a do

te iki Fevziu apo jo pas konfliktit me Frangaj

ne Top Chanel, sot erdhi zgjidhja e madhe:

ne Top Chanel do shkojë Aleksandër Frangaj. Fevzo do të rri në TV Klan.

2.Këndon… Rita Marko

Rita Ora dhe Rita Marko e kanë

mbushur sheshin Skenderbej full.

Rradha po i vjen Rita Petros…

Veritas.com.al/