-Avokatja e fushatës së Trump Jenna Ellis tha se rezultatet e hetimit mund të vijnë në 48 orë-

Një gjykatës i Miçiganit po lejon një hetim mjeko-ligjor të 22 makinerive të vlerësimit të votave ‘Dominion’ në zonën rurale të Qarkut Antrim mes pretendimeve se votat atje ishin të kompromentuara.

Avokatët e fushatës së Trump festuan vendimin edhe pse çështja nuk ka të bëjë me garën presidenciale, sipas komentit te Fox News.

“Ekipi ynë do të jetë në gjendje të shkojë këtë mëngjes në rreth 8:30 dhe do të jetë atje për rreth tetë orë për të kryer atë ekzaminim mjekoligjor dhe ne do të kemi rezultatet në rreth 48 orë, dhe kjo do të na tregojë të dhënat për këto makina “, tha avokati Jenna Ellis në” Fox & Friends ” të Dielën në mëngjes.

Avokati i Trump Rudy Giuliani shkroi në Twitter se ishte një “FITORE E MADHE PER ZGJEDHJE TE NDERSHME”.

VERITAS.COM.AL