WND.COM  mendon se fillimi i ditës së sotme do të reflektohet në hartën e zgjedhjeve 2016, sipas burimit më të vjetër indipendent Online në Amerikë.

Kjo është saktësisht e kundërta e asaj çfarë pjesa tjetër e medias përkrah, duke u nisur që nga televizionet, gazetat e deri te bloggers.

Por WND.com po reziston në atë çfarë ka thënë dikur “New York Times” për “traditat ndërkombëtare” dhe do t’i shënojë shtetet në natën e zgjedhjeve, si më poshtë: Republikanët në blu; dhe të majtët (liberal ose progresiv) e Demokratë- në të kuqe.

/Veritas.com.al/