Kryeministri Rama ka shpërndarë në rrjetet sociale një video nga momentet më emocionuese në takimin me emigrantët shqiptarë në Milano të Italisë.

Ai shprehet se kjo është një videokartolinë nga dallga kuqezi e shqiptarëve të Italisë të cilët janë një shëmbëlltyrë e kohës së re që ka ardhur në Shqipëri.

“Mirëmëngjesi dhe me këtë videokartolinë nga dallga kuqezi e shqiptarëve të Italisë, shëmbëlltyrë e kohës së re që ka ardhur për Shqipërinë e për shqiptarinë, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama.