Lirohet tre policët e Kosovës, të cilën ishin marrë peng dje nga policia e Serbisë në territorin e Kosovës.

Lajmi u konfirmua nga familjari i njërit prej policëve të arrestuar për gazetën Nacionale.

“Sapo janë liruar nga Gjykata Kushumlisë dhe janë duke ardhur në Kosovë”, ka thënë ai.