Prej disa ditësh tashmë, vendi ynë vijon të jetë nën ndikimin e një moti të paqëndrueshëm, që ka shkaktuar jo pak probleme në vend.

Intensiteti i lartë në veri-perëndim të vendit mund të krijojë akoma probleme lokale me përrenjtë dhe lumenjtë e vegjël.