Kryeministri Edi Rama është shprehur i gatshëm që të bashkëpunojë pas 25 prillit me Lulzim Bashën.
“Pas 25 prillit jam i gatshëm të bashkëpunoj me Bashën, por me një kusht të thjesht që të ndahet nga Meta dhe Berisha.
Në emër të shumicës unë jam shumë i gatshëm të shkoj përtej politikës së këtyre viteve dhe të angazhohem që politika e ardhshme të jetë 100% të mirëqenies shqiptare, jo te konfliktet dhe idiotësisë”, tha Rama.
VERITAS.COM.AL