Yuri Kim: ‘Mos e dorëzoni fuqinë tuaj te kriminelët!’
Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka bërë një thirrje të fortë qytetarëve në lidhje me zgjedhjet e 25 prillit.  Kim bën thirrje që qytetarët mos...
Kolegji Zgjedhor rrëzon vendimin e KAS për listën Basha: PD do të shkojë në zgjedhje me vetëm 153 kandidatë
Kolegji Zgjedhor ka pranuar padinë e Partisë Socialiste për të rrëzuar vendimin e KAS, sa i takon numrit të kandidatëve për deputetë në listat zgj...
Kolegji Zgjedhor nis shqyrtimin e padisë së parë që lidhet me zgjedhjet e 25 prillit
Kolegji Zgjedhor nisi shqyrtimin e padisë së parë që lidhet me zgjedhjet e 25 prillit. Bëhet fjalë për listën e kandidatëve të koalicionit opozi...
Ankimimi i PS për listat e kandidatëve të PD, Kolegji Zgjedhor e shqyrton me 29 mars! Përshpejtoi seancën pas kërkesës së Celibashit
Kolegji Zgjedhor do të shqyrtojë më 29 mars ankimin e Partisë Socialiste për vendimin e KAS, që i pranoi PD-së listën me 222 kandidadtë në zgjedhj...
Zgjedhjet/ Shtyhet deri më 30 prill afati i vlefshmërisë së kartave të identitetit
Shtyhet deri më datë 30 prill afati i vlefshmërisë së kartave të identitetit që skadojnë para 25 prill, që shënon datën e zgjedhjeve parlamentare ...
KQZ gjen 28 kandidatë problematikë/ I kërkon Prokurorisë verifikim listën e kandidatëve nga të gjitha partitë
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zgjeroi listën e dërguar në Prokurori për hetime të thelluara me  16 emra te rinj duke e çuar në total në 28 nu...
PS padit në Kolegjin Zgjedhor vendimin e KAS për listat e PD-së
(Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve) Partia Socialiste ka paditur në Kolegjin Zgjedhor Gjyqësor vendimin e Komisionit të Ankimimeve dhe S...
Njishi nuk është më Edi Rama, por Tom Doshi!
Nga Denis Dyrnjaja Rastësi apo jo, ndonjëherë supersticioziteti përkon me realitetin. Në shortin e hedhur në KQZ për renditjen e subjekteve në ...
Lista përfundimtare e zgjedhësve/ Rreth 3.6 milionë shqiptarë kanë të drejtë vote, 50.5% e tyre votues meshkuj
Ministria e Brendshme ka publikuar listën përfundimtare të zgjedhësve, për zgjedhjet e Kuvendin të Shqipërisë, të datës 25 prill të vitit 2021...
E VETMJA SHPRESË PËR TË MËRZITURIT E LISTAVE TË MBYLLURA
Nga: Astrit Patozi Këta të mërziturit fare apo gjysëm të goditurit e pjesës humbëse të listave në partitë e vjetra, të cilët po ushqejnë veten me...