Princi Harry ka hequr mbiemrin e tij mbretëror pasi ka lënë Britaninë për në Kaliforni me gruan Meghan Markle.
Duka i Sussex, 35, është regjistruar si Prince Henry Charles Albert David.  Duka i Sussex e k bërë këtë në dokumentet që regjistrojnë firmën e re të turizmit eko-miqësore Travalyst, e cila do të ketë një sistem të gradimit për përdoruesit për të ndjekur emetimet e tyre të karbonit.

Ai duket se e ka lënë si titullin e tij HRH, ashtu edhe emrin familjar mbretëror Mountbatten-Windsor.

Kjo erdhi pasi mbreti filloi firmën në Edinburgh gjatë një raundi të tij të fundit të angazhimeve si një punëtor i vjetër i mbretërisë – dhe u kërkoi delegatëve “vetëm ta quanin atë Harry”.

VERITAS.COM.AL