Londër (AFP) – Legjislacioni që i mundëson Britanisë të largohet nga Bashkimi Evropian në fund të këtij muaji çliroi parlamentin të mërkurën, pasi Dhoma e Lartë e Lordëve braktisi përpjekjet për të detyruar ndryshime në projekt-ligjin.

Në një seri votimesh, e zgjedhura Dhoma e ulët e Përfaqësuesve ka refuzuar të bëjë pesë ndryshimet dhe ia dërgoi projektligjin mbrapsht Lordëve, të cilët ranë dakord të tërhiqen. Konsensi Mbretëror mund të jepet që të enjten.

Veritas.com.al/