Zjarret që kanë përfshirë Vlorën së fundmi janë kthyer në një shqetësim për banorët dhe për autoritetet.

Në kuadër të këtyre vatrave të ndezura në fushën e mbetjeve, ministria e Mjedisit këtë të hënë ka shkuar në Vlorë për të parë nga afër situatën dhe për të monitoruar ndotjen e ajrit.

Ndërkohë në lidhje me këtë pritet që të ketë një gjobë, e cila edhe pse është përsëritur herë pas here pritet të dyfishohet vlera në ndryshim nga herët e tjera.

Gjithashtu konfirmohet se kanë nisur hetimet nga Prokuroria për zjarret në fushën e mbetjeve në Vlorë