Nuk zuri mend kryeministri Rama, edhe pse po e sulmojnë si ‘diktator’ sepse tallet me opozitën.

Sot po bashkëjeton me kryetarin e Opozitës në të njëjtin qytet, aty ku festohet festa ‘pagane’ e Verës.

“Gëzuar Ditën e Verës!- iu tha Rama festuesve. ‘ Është një ditë e veçantë edhe për Ditën e verës: Në 14 Lala, në 16 Luli dhe në 17 Lali’.

Rama e bëri lidhjen e  datave të marsit me faktin se dita e Verës është në 14, por Lali Eri (Veliaj) e ka shtyrë për në 17. Ndërsa Luli pret protestën një ditë para Lali Erit, në 16.

Veritas.com.al/