Sean Hannity tha në “Hannity” se Demokratët po shtypin disidencen nën maskën e “unitetit” ndërsa ata përgatiten të marrin frenat e qeverisë të Mërkurën kur përurohet Presidenti i zgjedhur Joe Biden.


“Në atë që mund të përshkruhet vetëm si një përpjekje trishtuese Orwelliane tani është shfaqur për të heshtur, anuluar, fshirë çdo zë të opozitës,” tha Hannity.

“Tani, bashkojini kësaj axhendën më radikale, të madhe të qeverisë Socialiste që është propozuar ndonjëherë në historinë Amerikane dhe një angazhim për zbatimin e tij, dhe, natyrisht, duke filluar me këtë marrëveshje radikale Green New Deal dhe rregulloret që anulojnë gazsjellësin Keystone XL, amnisti për emigrantët e paligjshëm, dhe shumë më tepër – gjithçka për të cilën ju paralajmëruam aq shumë “.

VERITAS.COM.AL