Shtëpia e Bardhë është “akoma me shpresa të plota” se samiti mes Kim Jong-un të Koresë së Veriut dhe presidentit të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump do të procedojë, pavarësisht kërcënimit nga Koreja e Veriut, tha zëdhënësja Sarah Sanders ditëne  Mërkurë.

“”Ne akoma jemi me shpresa të plota se takimi do të zhvillohet dhe se ne do ta vazhdojmë këtë rrugë “tha Sanders për Fox News.

“Në të njëjtën kohë… ne jemi të përgatitur se këto mund të jenë negociatat të ashpra”.

Veritas.com.al/