Etiketa: is_tag

Updated/ Një deputet i majtë po denoncohet çdo ditë
(Updated) Ka disa ditë që deputeti socialist (Rilindje), Sadi Abazi, është vënë nën akuzë nga Partia Demokratike (në opozitë). Mediat, duke iu referuar foltoreve politike, kanë paraqitur disa f...
Aleanca LSI- PS në Dibër ndodhet në zgrip
    Prej kohësh në media dhe në publik po flitet për një çarje të Lëvizjes Socialiste për Integrim dhe Partisë Socialiste mbi zgjedhjet lokale në Dibër. Dibra do të zhvillojë zgjedhje ...