Presidenti Donald Trump të martën në mbrëmje shkroi në Twitter se ai ka “autorizuar plotësisht” “Deklasifikimin e plotë” të çdo dhe të gjitha dokumenteve që kanë të bëjnë me hetimin e FBI-së në fushatën e Trump dhe serverit privat të emailit të Hillary Clinton.

“Unë kam autorizuar plotësisht deklasifikimin e plotë të çdo dhe të gjithë dokumenteve që kanë të bëjnë me KRIMIN e vetëm politik më të madh në Historinë Amerikane, Mashtrimin mbi ndërhyrjen e Rusisë. Po kështu, skandali i emaileve të Hillary Clinton. Asnjë redaktim! ” Trump shkroi në Twitter.

Tuitimi i Trump ishte në përgjigje të një tuiteri nga gazetari i RealClearInvestigations, Paul Sperry, i cili kishte postuar më parë në Twitter: “Kur të gjitha dokumentet të deklasifikohen përfundimisht dhe të gjitha reagimet të hiqen nga raportet, kombi do të shohë që FBI dhe CIA jo vetëm që e njihnin Rusinë,por akuzat për ‘bashkëpunim’ kundër Trump ishin një mashtrim politik i ndyrë””.

VERITAS.COM.AL