Hedhje-pritje gjatë konferencës për shtyp midis presidentit të Shteteve të Bashkuara dhe gazetares të Abc News, Cecilia Vegas

Nuk është mister se Donald Trump ka një marrëdhënie mjaft të komplikuar me median

Që nga fillimi i karrierës së tij politike, shtypi amerikan dhe ndërkombëtar vazhdimisht ka sulmuar Donaldin se pari si kandidat republikan dhe më pas si president i Shteteve të Bashkuara. Arritur në Shtëpinë e Bardhë, gjërat sigurisht nuk kanë ndryshuar. Dhe këtë e tregon sipari i fundit që ka pare te përfshire udhëheqësin e SHBA dhe një gazetare te Abc News, Cecilia Vegas.

Gazetarja eshte interpeluar drejtpërdrejt nga presidenti i Shteteve të Bashkuara gjatë konferencës për shtyp. Trump i dha fjalen duke i thene të bënte pyetjen dhe shtoi, duke qeshur: “Eshtë në gjendje shoku.” Vegas u ngrit dhe u përgjigj duke thënë: “Nuk mendoj, zoti President.” Dhe Trump menjëherë ka kapur mundësinë për batuten polemike: “E di që nuk mendoni, kurrë nuk e bëni”

Shkendija që janë të destinuara për të krijuar polemika të reja. Trump është nën lenten zmadhuese të vazhdueshme të shtypit për sulmet e tij irreverente dhe per akuzat se eshtë seksist. Dhe një battue polemike në drejtim te një gazetareje me siguri do të bëhet një çështje debati në një vend të mësuar tashmë me këtë përplasje.

Veritas.com.al/