Ukraina deklaroi se kanë vrarë më shumë se 12 mijë ushtarë rusë.

Shërbimi Shtetëror i Komunikimeve Speciale dhe Mbrojtjes së Informacionit të Ukrainës (SSCIP) ka pohuar se më shumë se 12,000 trupa ruse janë vrarë gjatë 13 ditëve të luftës.

Më shumë se 300 tanke janë shkatërruar, si dhe 1036 automjete të blinduara luftarake, shtoi ai.