“Tërhiq ministrat e PD-së nga qeveria socialiste!”. Selami i bën thirrje Bashës
“Unë nuk e kuptoj pse duhet të rrinë ministrat tanë në qeveri?! Duke u distancuar që tani nga marrëveshja, sepse marrëveshja ishte një nga shkaqet...
Rama- edhe shpall koalicion, edhe e mohon. Thotë se ‘nuk do të qeverisim vetëm’ por ‘me popull’.
  Kryeministri Edi Rama, gjatë takimit që po zhvillon me deputetët socialist, i ka kushtuar vëmendje edhe arkitekturës së ‘godinës’ së fitores...
Rama- edhe larg, edhe afër Metës
(FOTO: Arkiv)/ Kryeministri Edi Rama sapo ka mbledhur në një takim 74 deputetët socialistë që dolën nga zgjedhjet e fundit më 25 qershor. Th...
Ku bazohet frika për një qeveri të përbashkët PS-PD?!
Sipas Ylli Manjanit, ish ministër/ Ylli Manjani, jurist dhe politikan, po vëzhgon me vëmendje zhvillimet politike, sidomos projeksionet për një...
Faqja 3 prej 3123