Kryeministrin Edi Rama ndodhet në Francë, ku do të zhvillojë takime me disa zyrtarë të lartë të shtetit francez, me synimin për të marrë “OK” për hapjen e negociatave të Shqipërisë me Bashkimin Eruopian.

Ditën e sotme ai ka qenë i ftuar nderi nnë edicionine  parë të “Dreka Debat”, e zhvilluar nga Instituti Francez i Marrëdhënieve Ndërkombëtare.

“Paris – I ftuar i nderit në edicionin e parë me prani fizike të “Drekës Debat” në Institutin Francez të Marrëdhënieve Ndërkombëtare”, shkruan Rama krah fotove të publikuara.

Kujtojmë se ditën e sotme është zhvilluar ën Vjenë edhe Samiti i gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor, ku në vend të kryeministri Rama ishte ministrja e Energjitijkës dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku.