Inxhinieri që mbulon direkt rrjetin Tëitter , Pranay Singh pranon se do të ketë ndalim masiv të llogarive në Tëitter që shprehin interes në Zot, në Armë dhe në Amerika. Deklaratën e ka bërë gjatë një investigimi që ka kryer ‘Project Veritas’.

“Mjaft të shkoni te një tëitter i zakonshëm [Trump] dhe të shikoni sa janë ndjekësit e tij. Të gjithë bëjnë ‘like’ për armët, Zotin, ‘Merica dhe flamurin Amerikan dhe kryqin”, deklaroi Singh, i cili është regjistruar fshehurazi  nga reporterët e ‘Project Veritas’.

“Si mund të thuhet kjo? Kush flet kështu? Me siguri është një larvë”, shkruan Veritas.

Pasi u poyet nëse ai mund të ndalojë llogaritë, ai u përgjigj: “ “Yeah. Veç i fshini, por për ‘like’ është problemi është se qindra mijëra prej tyre, shkruajnë edhe me alegori”, dhe nuk kapen.

Veritas.com.al/